venstre bildekolonne
Topp overskrift og bilde

Innbytterbenken

Thomasz Stolpa ble observert på indre bane igjen, noe som tilsier at han kanskje snart får tillit av Steinar Nilsen?  Thomasz har spilt for TIL2 i 3. divisjon i høst etter at han kom hjem fra utlån. TIL2 får endelig spille kvalik-kampen mot Hammerfest om opprykk til 2. divisjon nå som Tromsø har sikret plassen i tippeligaen!


Fra venstre Thomasz Stolpa, Karim Essediri (rød lue), Rune Johansen, Thomas Hafstad og Runar Normann. Gutan i oppvarming!  Karim og Rune kom innpå iløpet av kampen, Jokke var på dette tidspunkt kommet innpå.

TIL 1 - 0 Viking

YES!!!!
Da var plassen sikret i eliteserien!!! ENDELIG, dæven for en sesong det har vært, og for ei avslutning!? No kan vi senke skuldran å møte et Rosenborg som også har sikra plassen.  Litt synd, hadde vært morsomt å sende selveste RBK en tur innom første divisjon, nå er istedet Bodø/Glimt garantert nedrykk.  Noe som smaker godt etter mye tyn for vårt besøk i første divisjon.

TIL - Viking
Bjørn "Bummen" Johansen i sin siste seriekamp for TIL på Alfheim.  Han var som alltid kongen utpå der!

Lars Iver og Roar
Roar Christensen spilte også sin siste seriekamp på Alfheim og var som vanlig alt-opp-offrende og meget god, som han har vært i hele høst.  Lars Iver Strand har fått en ny "høst", etter at han ble flytta fra hengdespiss eller "lars iver-rollen" som den har heta i Norge :)  Ole Andreas i farta, har etablert seg på høyre backen i høst.

2005.10.23 TIL - Viking Sn
Været var som alltid "med oss" 23. oktober!  Denne datoen slo vi Chelsea på Alfheim i 97 og vi rykket opp til eliteserien borte mot Moss for 20 år siden!  Her ser vi Stephen Ademolu kjempe om ballen!

Alle bildene er tatt med mitt kamera (bare 3x zoom)

Av Stian Stryni

dette er fra Roma kampen. Tok ikke flere bilder med mobilen side...

bilde%281%29
dette er fra Roma kampen. Tok ikke flere bilder med mobilen siden jeg ikke hadde fått oppgradert enda. Men nå blir det mer moro fremover!

2-1. Undvendig frispark.

bilde%2852%29
Helvette, 2-1. Unødvendig frispark. Dårlig utkast av Hirschfeld til Bernier, Bernier rekker ikke ballen og Bummen lager frispark. Marius Johnsen scorer direkte. Selvfølgelig akkurat før pause, og Essediri får gult for gjentatte ganger ikke høre på dommeren (dette etter 1 minutt på banen).  Han må stå over neste kamp

rst toppscorer. Sur KEIKO

bilde%2850%29
årst toppscorer. Sur KEIKO

1-0

bilde%2849%29
1-0
Hvem andre enn?
Ole Martin Åååååååååååårst!

hoeyre del av overskrift og bilde
hits image